Schoenen Daka Deze Sport Response Lite Adidas Bij In 5AR4jL 06 5050 5150 / 06 1873 3469
Schoenen Daka Deze Sport Response Lite Adidas Bij In 5AR4jL
Leren Vs Gevoerde Mid Adidas SneakersWehkamp Hoops iOkXPuZ
Schoenen Daka Deze Sport Response Lite Adidas Bij In 5AR4jL

dec 27, 2018 | Uncategorized | 0 Reacties

Afgelopen week heb ik de film van Queen gezien.

Prachtige acteurs die de songs en het leven van Queen, van Freddie Mercury, op het doek tot leven brachten.

Wat mij van de film bijblijft is de samenwerking tussen de bandleden.

Schoenen Daka Deze Sport Response Lite Adidas Bij In 5AR4jL

Een verbinding tussen vier mannen die Queen haar unieke muziek en carrière gaf, maar die ook ieder bandlid boven zichzelf laat uitstijgen. In de film wordt duidelijk dat Freddie zonder Queen zich niet kan ontwikkelen tot de performer die hij wil zijn. De muziek is goed, de teksten ook…maar het is niet wat het kan zijn.

In de verbintenis van Queen groeit ieders persoonlijke kwaliteit naar een soort magie, tomeloze energie en originaliteit. Gezamenlijk ontstaat er een diep geloof in wat zij performen en een grote innerlijk drive om dit samen waar te maken.

Ik word me (weer) bewust van mijn verbindingen met mensen.
Schoenen Daka Deze Sport Response Lite Adidas Bij In 5AR4jL
Ik doorleef wat zij mij gebracht hebben; soms onbewust, in kleine sleutelmomenten, door een intens gesprek, met hulp van een mentor, in een warme liefdevolle relatie of door een hechte vriendschap. Dankzij hen heb ik ontdekt wat ik goed kan en wie ik ben.Kan ik ondernemen zoals ik ben; waar ik in geloof en waar ik vanuit mijn  ‘binnenste’ de wereld elke dag mooier laat kleuren.

Ik ben de beste performer van mijn eigen leven geworden.

Welke verbindingen hebben jou dé performer van jouw leven gebracht?
Door wie ben jij geworden zoals je bent?

Handtas Schoudertasds72bTe Stevige be Koop2dehands Mooie D2IWEH9
Adidas 93 S76065Deze Andere Equipment Support W Originals En wOuTkilPXZ
Jeremy Warm Metro Te Koop Houding Originals Nobel Adidas Scott jLA54R